8. märts 2022 Tallinna Läänemere Gümnaasiumis

8. märts Tallinna Läänemere Gümnaasiumis oli värviline, sündmusterohke ja huvitav.

Hommikul tervitas kõiki tüdrukuid kooli ukse ees naeratades elegantne noormees, kes pakkus maiustust.  Meie lugupeetud naisõpetajaid õnnitlesid meesõpetajad (O. Sedletski ja I. Prõtšikov), kes kinkisid imeilusad roosid. See oli suurepärane päeva algus… 

Klassiruumide ustele olid riputatud lehed klassides töötavate õpetajate nimedega. Kogu päeva jooksul kirjutasid lapsed neile soove ja komplimente ühele või teisele õpetajale. Ja tuleb mainida, et see idee pakus huvi nii õpilastele kui ka õpetajatele. Mõned õpilaste esitatud arvamused ja tunded olid naljakad, originaalsed ja isegi meeldivalt üllatavad.  

Pärast esimest tundi olid tantsupausid 1.-3.klasside lastele ja pärast teist tundi 4.-12.klasside õpilastele. Me liikusime ja pidime ka mõtlema! 

Pärast kolmandat tundi toimus 4.-12. klassi õpilastele Kahooti mäng. Oli erinevaid küsimusi: automarkide, värvide või lillede nimede kohta. Tore, et kaks esimest kohta saavutasid tüdrukud.

Õpetajate toas pakkusime kallitele õpetajatele suupisteid ja pärast kuuendat tundi toimus auditooriumis V. Bulahtini juhatusel kooli muusikaansambli tervitus.

Sel imelisel päeval olid meeldejäävad õnnitlused-üllatused tüdrukutele klassi noormeestelt. Mõne jaoks olid magusad maiuspalad: koogid, puuviljad, maiustused, šokolaadid. Mõne jaoks olid lilled. Näiteks 10. klassi noormehed, kes olid riietatud vastavalt etiketile, õnnitlesid galantselt oma klassiõdesid ja pärast laua katmist kinkisid neidudele kaunite sõnade saatel tulbikimbud. Õpilasesinduse tüdrukutele valmistasid poisid ette lisaks ilusale lauale paljude maiuspaladega ka fantastilise video-õnnitluse.

Meie õnnitlused kõigile tüdrukutele, neidudele ja naistele!  Aitäh, poisid ja mehed, et olite tähelepanelikud ja lõite meie armastatud koolis piduliku meeleolu!

Artikli autor: Jelizaveta Romanova, 11. klassi õpilane