Jõulud Läänemere Gümnaasiumis

Detsember oli Läänemere Gümnaasiumis väga töine kuu. Meie armastatud kooli kaunistamisega loodi imeline pühade-eelne õhkkond. Fuajee ja aula, akende, koridoride ja klassiruumide seinte ja lagede originaalne, särav kaunistus - kõik oli mõeldud uueks aastaks ja eelseisvaks talvepuhkuseks. Toimus palju erinevaid üritusi. Üks neist oli parima jõulupuu ja parima piparkoogimaja konkurss. Nende originaalsete ja värvikate loovtööde üle hääletati meie kooli Facebooki lehel. Parima jõulukuusekaunistuse eest sai Konstantin Kozlov 7.C klassist ja parima piparkoogimaja eest Lika Belozorovitš 1.D klassist esimese astme diplomi. Toimusid ka tantsupausid, mis olid eriti algklasside õpilaste lemmikuks. Nagu me koolilaste reaktsioonidest aru saime, meeldis neile ka näomaalingud. Päkapikupäeval kaunistasid õpilaste punased mütsid gümnaasiumi koridorid ja lõid erilise atmosfääri.

Kirsiks tordil oli gümnaasiumiklasside kostüümipidu kolmapäeval, 22. detsembril 2021. Üritus algas lühikontserdiga, kus esitati säravat ja originaalset muusikat tantsustuudio Joy ja kooli instrumentaalansambli poolt. Anastasia Veršinina laulis „Halleluuja“ ja duetis koos õpetaja Raddaga esitas „Jõulud“. Peojuhid Evelina Hasanova ja Artjom Poljakov said väärikalt hakkama maskeraadi juhtimisel. Lisaks traditsioonilisele diskole, mida juhtis algaja DJ Medvedev ja kõigi lemmiklauludega meelelahutusele - karaokele, nautisid neljatunnise peo külalised erinevatel võistlustel osalemist. Näiteks „fotobaas“, kus osaleja sai teha foto, tehes ülesande paberilehel, või „birpongi“ kooli jaoks kohandatud versioon, kus karikates olid joogi asemel originaalsete, naljakate ülesannetega lehed. Osalejate maskid ei jäänud tähelepanuta ja parimad neist said auhinnad.

Mis oleksid jõulud ilma traditsioonilise kontserdita? Karantiinipiirangute tõttu oli see sel aastal ainult 4-5. klasside õpilastele. 6.-12. klasside õpilastel olid pidulikud tunnid, kus esitleti videot pealkirjaga on „Koos on parem“, mis näitas jõuluvana uue aasta seiklusi, mille käigus püüdis jõuluvana lepitada lumineitsit, lumememme ja päkapikke. Kümnendikud suutsid luua tõelise aastavahetuse meeleol. A. Golikovi ja I. Aasametsa juhitud arad röövlid olid võluvad. A. Sokolova liigutav lumememm, lahke päkapikk (K. Emeljanova) ja S. Raidjuki lumineitsi veensid kõiki, et meeskond on tugevam kui üksikud. Head soovid jõuluvanalt Ed. Sobolevski poolt, me loodame väga, saavad tõeks! Eriline tänu A.Golikovile selle jõuluseiklusmängu stsenaariumi eest ja klassijuhatajale V.O.Mironovitšile laste organiseerimise ja noorte kunstnike toetamise eest!

Detsember lõpetas 2021. aasta eredalt ja rõõmsalt. Tulemas on uus aasta 2022. Ees ootavad õpingud, töö ja paljud muud huvitavad üritused ja tegevused.

Artikli autor: Elizaveta Romanova, 11. klassi õpilane