Tere tulemast gümnaasiumisse!

20.novembril toimus Läänemere Gümnaasiumis kauaoodatud 10.klasside õpilaste pidulik vastuvõtmine gümnasistide perre. Üritus oli korduvalt edasi lükatud. 11.klasside õpilaste entusiasm ja aktiivsus aitasid viia traditsioonilise ürituse läbi pandeemia piirangute tingimustes.

Üritus koosnes kahest osast. Hommikul lahendasid õpilased ülesandeid koolis, õhtul järgnesid traditsioonilised proovilepanemised. Sel aastal oli põhiteemaks „Alice Imedemaal". See pärast ootasid juba kell 7 hommikul õpilasi Kübarsepp ja Märtsijänes, kes saatsid noorukeid Reeturite maale, kust oodati neid ka tagasi.

Terve kool oli temaatiliselt kaunistatud. Valitses müstiline atmosfäär. Õppepäeva jooksul, tundide vaheaegadel, kohtusid meeskonnad erinevatel korrustel ja iga täidetud ülesande puhul said vastuse mõistatusele. Otsingu tulemusel saabus lõpplahendus. Õhtul toimus aulas psühholoogiline mäng, mille käigus õppisid mängijad üks  teist paremini tundma. Võrreldes eelmiste aastatega olid mängureeglid muudetud ja keerulisemad. Kahjuks kaotasid gümnasistid mängu, kuid see ei rikkunud nende peomeeleolu.

Selle aasta üritus jääb meelde suurepärase korralduse, erksate kostüümide, lõbusate ülesannete, huvitavate ideede ja 10.klasside silmapaistva muusikalise esinemisega.

Autor: Viktorija Ševtsenko. 10.klass

127604855 3577958882320322 3799039641408666489 o