Spordi- ja huvitegevuse laat

 2016. aasta 2. septembril toimus esmakordselt meie gümnaasiumis spordi- ja huvitegevuslaat, kus kõik osalejad koos oma vanematega said tutvuda erinevate vabaaja veetmise võimalustega.

Ürituse avas Lasnamäe vanem Maria Jufereva, kes tänas taolise ürituse korraldamise eest gümnaasiumi direktorit D.A. Presnetsovi ja organiseerijat S.I Logusovat. Soovis, et lapsed leiaksid endale meelepärase tegevuse ning möönis, et kõige õnnelikum on inimene siis kui tema hobi kattub tööga.

Ilm rõõmustas kõiki. Laat toimus kooli õuealal, kuhu olid paigutatud lauad ja stendid kogu huvitegevuse infoga. Toimusid erinevate alade meistrivõistlused. Meeldisid taekwondo näidisesinemised, kui ka võimlejate ja tantsijate grupi „Joy“ esinemine. Laata külastas ka politsei, kes rääkis lastele turvalisest käitumisest liikudes tänaval jala kui ka rattaga, narkopolitsei koos koertega, kes olid laste lemmikud ning päästeamet tuletõrjeautoga, kes tutvustasid kõigile oma tööd.

Suur melu oli skaudielu tutvustava laua ümber. Seal sai lõkkel küpsetada vahukomme ning tutvuda trosslaskumisega, mis oli paigaldatud puude vahele. Samuti meeldisid lastele robootika, vehklemine ja boks. Paljud soovisid keeltekooli „In Down-Town“ lendlehti. Samuti tunti huvi harrastusujumise ning muruhoki vastu. Uudistajaid jätkus kõikjale.

Võib julgelt öelda, et laat oli suurepärane. Loodame, et lastes tärkas huvi sporditegemise ning eneseharimise vastu. Ka lapsevanemad jäid üritusega rahule, see aitas neil sukelduda erinevate huvitegevuste maailma.

Loodame, et selline laat saab meie kooli iga-aastaseks traditsiooniks.

Autor: Olivia Parts, 12. klassi osaleja

Pildigalerii

gjR54D0ADok